ΟΜΟΡΦΙΑ

Αισθητική Αγγελάκη

Διεύθυνση

Πατησίων 56, 10682, Μουσείο (1ος όροφος)

Τηλέφωνο

210 8226796 – 210 8220993

Website

Email

info@aggelaki.gr

Η Αισθητική Αγγελάκη πορεύεται μαζί σας από το 1973, με συνέπεια, υπευθυνότητα και γνώμονα τον σεβασμό προς τον πελάτη και την επιστήμη της αισθητικής.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε έναν χώρο ζεστό, καθαρό και άρτια εξοπλισμένο, με πιστοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη.

Στον χώρο μας θα βρείτε παροχές για ο,τι αφορά σε:

·         Aισθητική προσώπου (καθαρισμός, ενυδάτωση, σύσφιξη, αντιγήρανση, λάμψη, λεύκανση, rejuvance, λιφτινγκ-ανόρθωση προσώπου κ.α.)

·         Aισθητική σώματος (αδυνάτισμα-σύσφιξη σώματος και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας κ.α.)

·         Aποτρίχωση (ηλεκτρική αποτρίχωση, αποτρίχωση με κερί, λέιζερ 4ης γενιάς)

·         Θεραπείες ευεξίας, αποτοξίνωσης και χαλάρωσης – spa.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες αισθητικοί θα διαγνώσουν το δέρμα σας, θα συζητήσουν μαζί σας και θα λύσουν τις απορίες σας σχετικά με το θέμα που σας απασχολεί. Θα προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία ειδικά για το δικό σας πρόσωπο και σώμα, το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με  τις ανάγκες του δέρματός σας και την διαδικασία περιποίησης που χρειάζεται να ακολουθήσετε στο σπίτι σας.

Η Αισθητική Αγγελάκη συνεργάζεται με καταρτισμένους γιατρούς-πλαστικούς χειρουργούς για να σας προσφέρει επεμβατικές θεραπείες, όπως: (Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, Botox, Yαλουρονικό, Νήματα, Αqualix κ.ά.)